OPPO Find X2 Pro review: verrassend vlaggenschip en ultieme underdog

OPPO Find X2 Pro review: verrassend vlaggenschip en ultieme underdog

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OPPO Find X2 Pro

De OPPO Find-reeks bevat de meest high-end toestellen die de Chinese gigant maakt. In 2018 geleden was het de Find X die als eerste telefoon van het merk bij ons in de winkels terechtkwam, maar twee jaar later krijgen we een opvolger. De OPPO Find X2 (999 euro) en de OPPO Find X2 Pro (1199 euro) zijn de twee premium-toestellen van het merk die van de camera tot het design en de prestaties de beste in hun soort willen zijn.

In China staat OPPO in de eerste plaats bekend als een merk dat inzet op kwaliteit in de brede zin, anders dan bijvoorbeeld Xiaomi dat vooral uitpakt met krachtige hardware voor een lage prijs. Het merk is sinds zijn komst op de Chinese markt er niet helemaal in geslaagd om die reputatie ook bij ons af te dwingen, maar brengt misschien het premium Find X2 Pro-vlaggenschip daar misschien verandering in?

Specificaties

Afmetingen: 165,2 X 74,4 X 8,8 mm

Scherm: 6,7 inch QHD 3186 x 1440 pixels AMOLED-scherm

Processor: Qualcomm Snapdragon 865

RAM: 12 GB werkgeheugen

Opslag: 512 GB, niet uitbreidbaar

Selfiecamera: 32 MP met f/2.4

Hoofdcamera: 48 MP met f/1.7, 13 MP telecamera met f/3.0, 48 MP groothoekcamera met f/2.2

Batterij/Accu: 4260 mAh

Softwareversie: ColorOS 7.1 gebaseerd op Android 10

Extra: Vingerafdrukscanner onder het scherm, dual-sim, IP68

Behuizing en design

De Find X2 Pro komt in twee verschillende uitvoeringen: oranje vegan-leder of zwart keramiek. Ik kreeg de laatste en ongetwijfeld meest duurzame variant van de twee. Keramiek staat erom bekend dat het goed beschermt tegen krassen in ruil voor wat extra gewicht. Al valt de 217 gram van de Find X2 Pro nog goed mee in tegenstelling tot grotere zwaargewichten zoals de Galaxy S20 Ultra die 220 gram weegt en een gewone afwerking van glas heeft.

Zoals ik eerder al in mijn eerste indrukken schreef koos OPPO niet voor een bijzonder gemotoriseerd schuifmechanisme, een pop-up camera of zelfs een selfiecamera onder het scherm, maar een veel veiligere scherminkeping aan de linkerkant. Braaf, maar prima. Al geeft de piepkleine inkeping in het midden van het scherm bij de S20-reeks wel een meer premium-gevoel. De Find X2 Pro heeft sterk gebogen schermranden, maar ze ze zijn wel minder gebogen in vergelijking met pakweg het watervalscherm van de Mate 30 Pro.

Onderaan het scherm is een erg kleine kin te vinden en bovenaan zit een fijne telefoonluidspreker. Aan de zijkanten van de telefoon zie je het aluminium frame dat netjes verder loopt in de behuizing van keramiek. Rechts vind je de powerknop en aan de linkerkant van de telefoon vinden we de volumeknoppen op de - naar mijn mening - minst goede plaats. Als de volumeknoppen net boven de powerknop hadden gezeten, dan kon ik ze prima met één hand bedienen. De powerknop heeft een groen laagje verf, en zoals we van OPPO gewend zijn, vinden we dat leuke kleuraccent telkens terug in hardware en software.

Aan de onderkant van de telefoons vind je naast het simkaartslot, de usb-c-poort en de microfoon een luidspreker en helemaal bovenaan zie je enkel een microfoon. Als we naar de achterkant kijken dan vinden we een verticale camera-opstelling van drie lenzen en het OPPO-logo zit subtiel verwerkt in het zwart keramiek. De bovenste camera is de periscoopmodule die 5x optische zoom brengt, tussen de tweede en derde lens zit de laserautofocus en helemaal onderaan vind je een dubbele flitser.

OPPO Find X2 Pro review: verrassend vlaggenschip en ultieme underdog

Ik ben een ontzettend grote voorstander van het minimalistische design van de achterkant en de keuze voor keramiek. Als je de telefoon vasthoudt voel je subtiele ribbels die voor extra grip zorgen en vingerafdrukken zijn weinig zichtbaar op de achterkant. Daarnaast is de meer gewaagde oranje variant met vegan-leder een leuke twee optie. De telefoon verder voelt duurzaam aan, hij ligt erg stevig in de hand en hij straalt meer klasse en uit dan sommige andere telefoons die met meer camera's goochelen. Hij is ook IP68-waterbestendig zoals dat hoort bij een vlaggenschip in deze prijsklasse.

Ik kan naast de plaatsing van de volumeknoppen één ander negatieve designkeuze aanwijzen en dat is de camera-opstelling. Die camera-opstelling steekt zo ver uit de behuizing dat de telefoon niet plat op tafel kan worden gelegd zonder af te hellen naar links. Met andere woorden: elke keer als je op het scherm tikt, raakt de linkerkant van de telefoon de tafel. Dat is vervelender dan je zou verwachten en het probleem had voorkomen kunnen worden met een camera-eiland in het midden van de telefoon.

Toch verdient OPPO een duim omhoog voor het design van de Find X2 Pro, want de telefoon straalt gewoon kwaliteit en stijl uit over de ganse lijn.

OPPO Find X2 Pro review: verrassend vlaggenschip en ultieme underdog

Scherm, prestaties en accuduur

Scherm en weergave

Wie aan kwalitatieve schermen denkt, zal mogelijk als eerste aan de schermen van Samsung-vlaggenschepen denken, en terecht. Toch bewijst OPPO dat het eveneens geweldig goede schermen kan afleveren. Het 6,7 inch AMOLED-paneel heeft een hoge QHD-resolutie en daarnaast pakt OPPO uit met een hoge schermhelderheid van 800 nits. Ter vergelijking: de iPhone 11 Pro Max is goed voor 761 nits en de iets goedkopere Samsung Galaxy S20 Plus levert 847 nits op. OPPO behoort dus tot de toppers. Verder merken we dat het scherm goed leesbaar is in sterk zonlicht en ook als je het scherm vanuit een schuine kijkhoek bekijkt, blijft alles leesbaar. Ik ben daarnaast ook tevreden van de weergave van kleuren.

OPPO Find X2 Pro review: verrassend vlaggenschip en ultieme underdog

120 Hz

De telefoon komt ook met een 120 Hz-refreshrate die moet zorgen voor vlotte bewegingen van animaties op het scherm, en je kan die hoge verversingsgraad ook samen gebruiken met de QHD-resolutie voor de beste schermervaring.

Ik kan alleen maar zeggen dat je echt omver geblazen ben door de schoonheid van je scherm als je beide standen manueel activeert en de automatische selectie uitschakelt. Het is echt jammer dat gebruikers van de S20 Ultra niet op dezelfde wijze van hun schermpaneel kunnen genieten, al is er wel een duidelijke impact op de accuduur van je telefoon, maar dat is ook logisch: QHD laat meer pixels oplichten dan Full HD en een hogere verversingsgraad van de frames op het scherm slurpt meer energie en genereert meer warmte. Toch is de verminderde accuduur ook niet rampzalig en OPPO informeert gebruikers en geeft een sterk mechanisme om dat probleem op te vangen in de vorm van snelladen.

OPPO Find X2 Pro review: verrassend vlaggenschip en ultieme underdog

Belangrijk om dat melden is dat de hoge 120 Hz-refreshrate niet in alle gevallen een fraaier resultaat oplevert en dat het afhankelijk van de content kan variëren. In het spel The Elder Scrolls: Blades kreeg ik bijvoorbeeld een erg schokkerige 3D-wereld te zien en de game was moeilijk speelbaar met 120 Hz. Standaard staat de verversingsgraad op automatisch en ik merkte dat de telefoon dan meestal voor 60 Hz kiest.

Automatische helderheid

Ik was bij het begin van mijn review-periode weinig enthousiast over de automatische schermhelderheid van de Find X2 Pro, en dan vooral omdat die in sommige gevallen een te lage helderheid hanteert. Naarmate ik de telefoon langer bleef testen leek de functie ook te verbeteren, alsof de telefoon zich beter aanpast aan mijn voorkeuren. Het is niet de eerste keer dat we een zelflerende aanpasbare helderheid zijn. Duim omhoog.

Samengevat kan je zeggen dat de Find X2 Pro een van de beste schermen heeft op een telefoon, en het is prachtig om de combinatie van QHD en 120 Hz samen te kunnen zien. OPPO bespaarde werkelijk geen kosten, want het paneel biedt ook ondersteuning voor HDR, het brede P3-kleurenspectrum en het is beschermd met Corning Gorilla Glass 6.

OPPO Find X2 Pro review: verrassend vlaggenschip en ultieme underdog

Prestaties en accuduur

Prestaties

Weet je op welk vlak OPPO eveneens het onderste uit de kan heeft gehaald? Juist ja, brute kracht. Als eerste zet OPPO natuurlijk de 2,85 Hz Qualcomm Snapdragon 865 in samen met een sterke 12 GB aan werkgeheugen en 256 GB of 512 GB opslag. OPPO kiest voor een ruime hoeveelheid RAM, vergelijkbaar met de S20 Ultra van Samsung en de grote hoeveelheid opslag wordt verklaard door het gebrek aan een microSD-slot.

Het is ook erg belangrijk om te melden dat OPPO koos voor het snelle LPDDR5-werkgeheugen en UFS 3.0 opslag, zoals een goed premium toestel dat beaamt. In onderstaande benchmarks zie je de prestaties van de Find X2 Pro in vergelijking met Exynos 990 van de S20 Ultra van Samsung. We vergeleken de telefoon ook met de Kirin 990 in de Mate 30 Pro van Huawei, maar we hebben van da toestel helaas onvolledige resultaten door huidige beperkingen van Huawei Mobile Services.

OPPO Find X2 Pro review: verrassend vlaggenschip en ultieme underdog

In de benchmarks zien we dat de Snapdragon 865 de twee concurrerende chipsets in de meeste gevallen te snel af is, en ook onze ervaring zegt dat de Find X2 Pro een echte snelheidsduivel is. Dat kunnen we het beste ondervinden op basis van games die optimaal de cpu en gpu van je telefoon op de proef stellen, zoals Asphalt 9 en The Elder Scrolls: Blades. Vorig jaar merkten we dat vooral toestellen die over de Snapdragon 855 beschikken - in tegenstelling tot de Exynos 9820 of de Kirin 980 - dat spel zonder al te veel framedrops kunnen spelen. Dit keer doet de laatste Qualcomm-chipset daar een schepje bovenop en merken we dat de grafische prestaties van Blades de perfectie benaderen.

Accuduur

De OPPO Find X2 Pro heeft een 4260 mAh-accu die er ervoor zorgt dat je het toestel net iets langer dan een dag kan gebruiken bij intensief gebruik, en je hoeft je nooit zorgen te maken dat je 's avonds de dag niet doorkomt zonder even op te laden.

AccuBattery is een app die de accu van je telefoon test en aangeeft hoe lang hij het actief volhoudt met het scherm aan of in stand-by met het scherm uit. Verder is er nog de 'gecombineerde tijd' die een realistisch gebruiksscenario voorstelt. Volgens AccuBattery kan de Find X2 Pro 26 uur en 22 minuten verder met een oplaadbeurt (gecombineerd), 8 uur en 34 minuten met het scherm aan (actief) en 75 uur en 17 minuten met het scherm uit (stand-by). De Find X2 Pro behoort met zo'n resultaten tot de betere leerlingen van de klas, zonder zich als absolute topper de profileren.

OPPO Find X2 Pro review: verrassend vlaggenschip en ultieme underdog

Dat is ook nergens voor nodig, want dat profileren doet hij al wel helemaal als het op snelladen aankomt. De Find X2 Pro heeft de krachtigste snellader die je op dit moment bij een smartphone vindt, want de meegeleverde Super VOOC 2.0-oplader is goed voor een vermogen van 65 watt. OPPO zegt dat je je telefoon volledig kan opladen in 38 minuten, en bij het online-lanceringsevenement liet het bedrijf dat ook zien.

Op een gezonde sceptische manier hebben we dat toch even gecontroleerd. De telefoon werd in de optimale omstandigheden opgeladen, dat wil zeggen terwijl hij uitgeschakeld is. Op die manier kon de telefoon na precies 37 minuten 23 seconden van 0 procent tot 100 procent opladen. Een klein applausje is wel op zijn plaats. Het enige compromis dat je maakt, is dat draadloos opladen bij dit toestel ontbreekt, terwijl die functionaliteit bij andere vlaggenschepen wel aanwezig is. Al kan ik me moeilijk voorstellen dat gebruikers een punt maken van het tragere snelladen als ze over zo'n goede snellader beschikken.

Schermontgrendeling

De OPPO Find X2 Pro heeft optische vingerafdrukscanner die onder het beeldscherm zit, en die CMOS-sensor komt met een grotere scanoppervlakte vergeleken met wat we gewend zijn van de meeste scanners. Het grote voordeel hiervan is dat je minder gauw je vinger verkeerd plaats zodat je telefoon vergrendeld blijft. De scanner werkt ook erg snel en het is de beste en veiligste methode om de telefoon te ontgrendelen, vermits de gezichtsherkenning enkel gebruikmaakt van de selfiecamera van de telefoon.

OPPO Find X2 Pro review: verrassend vlaggenschip en ultieme underdog

Geluid

OPPO's paradepaardje gebruikt zowel de telefoonluidpreker als de speaker aan de onderkant waardoor je geluid meer naar voren wordt gericht. Zo'n dubbele speaker is ondertussen een zeldzaamheid geworden bij premium toestellen, en dat geeft de Find X2 Pro een mooi voordeel. Toch is er ook minder goed nieuws, want in vergelijking met de enkele luidspreker van de Mate 30 Pro klinkt de Find X2 Pro iets zachter en minder zuiver. De Find X2 Pro beschikt niet over een 3,5 mm audiojack of een adapter van 3,5 mm naar usb-c, maar hij komt wel met een paar usb-c-oortjes.

Camera

Dit vlaggenschip pakt niet uit met een camera-opstelling van vijf verschillende lezen, maar OPPO legt daarbij de focus op drie kwalitatieve lenzen. De Sony IMX689 is de 64 MP hoofdcamera met een grote sensorgrootte en een f/1.7-diafragma en als groothoekcamera is een 48 MP Sony IMX586-sensor die in veel andere telefoons ook als hoofdcamera wordt ingezet. Al is vooral de periscoopcamera van deze telefoon interessant, want dat is een grote 13 MP sensor die 5x optische zoom mogelijk maakt. OPPO zegt dat het die zoomafstand nog softwarematig kan vergroten tot 10x hybrid zoom.

OPPO Find X2 Pro review: verrassend vlaggenschip en ultieme underdog

Dat was de technische kant van het verhaal, maar in deze recente cameratest waarbij we vergeleken met het Mate 30 Pro-vlaggenschip van Huawei, gaan we nog dieper in op die details. Daarnaast keken we ook alvast uitgebreider naar de cameraprestaties van de twee toptoestellen en hieronder vind je daarvan de foto's in kwestie met een extra woordje uitleg.

Je ziet links telkens foto's die genomen zijn met de Mate 30 Pro en rechts zijn de OPPO Find X2 Pro-beelden.

Hoofdcamera

Het is opvallend dat de hoofdcamera van de twee toptoestellen ontzettend hard aan elkaar gewaagd zijn. De foto's van de Find X2 Pro blijken iets meer details te hebben dan die van de Mate en dat zie je bijvoorbeeld bij het bordje met het getal '90' aan de lantaarnpaal op de eerste foto, maar daarnaast lijken kleuren soms warmer bij de telefoon. Verder is het vooral opvallend dat de autofocus van de OPPO-telefoon nauwkeuriger is en beter het onderwerp naar de voorgrond brengt.

De laatste twee foto's die je hieronder ziet, zijn foto's die 's nachts genomen zijn. De eerste twee beelden zijn genomen in de standaard cameramodus en we zien dat de Mate 30 Pro (links) zoals verwacht sterker presteert. Huawei's beeldverwerking is traditioneel erg sterk in het maken van mooie nachtmodus in de standaardmodus. Bij de Find X2 Pro zijn beelden een stuk korreliger. Ook in de nachtmodus geven we de voorkeur aan de Huawei-telefoon.

Telecamera

De vergelijking van de telecamera's is een bijzonder geval, want we vergelijken Huawei's telecamera met 3x optische zoom met de 5x optische zoom van de Find X2 Pro. In onderstaande beelden zie je respectievelijk: 2x zoom, 5x zoom en 10x zoom.

Bij 2x zoom in de eerste foto's zien we dat de telecamera van de Find X2 Pro details mist ten opzichte van zijn concurrent en de Mate 30 pro neemt dus duidelijk de bovenhand. OPPO maakt met de tweede reeks een comeback, want de Find X2 Pro kan 5x optische zoom presenteren ten opzichte van de softwarematige hybrid zoom van Huawei. De FInd X2 Pro is de duidelijke winnaar. Het wordt pas echt interessant bij 10x zoom, want de Find X2 Pro legt iets meer details vast, maar de Huawei-telefoon toont veel minder ruis op de afbeelding.

De laatste drie fotoreeksen zijn op dezelfde manier opgebouwd, maar dan met nachtfotografie. Bij 2x zoom is de foto van de Huawei-telefoon beter belicht, zuiverder en scherper dan de foto van de Find X2 Pro. Daarnaast geven we ook bij 5x zoom de duidelijke voorkeur voor de Mate 30 Pro, maar de rollen zijn wel omgekeerd bij 10x zoom, want in die laatste fotoreeks zien we bij Huawei de boom volledig opgaan in de duisternis.

Groothoekcamera

De Huawei Mate 30 Pro heeft de grotere camerasensor van de twee en het grotere diafragma als we de groothoekcamera's erbij nemen. Beelden bevatten meer details dan bij de Find X2 Pro, maar verschillen zijn toch eerder klein. Bij de nachtfoto zien we dat beide camera's op een verschillende manier hun beperkingen hebben.

Selfiecamera

Video’s

De OPPO Find X2 Pro kan filmen in een 4K-kwaliteit aan maximaal 60 frames per seconde en het is ook belangrijk om te melden dat de telefoon optische beeldstabilisatie gebruikt voor zowel de telecamera als de hoofdlens.

OPPO pakt ook uit met twee speciale videomodi: Ultrastabiel (Ultra Steady) en Ultrastabiel Pro (Ultra Steady Pro). De bedoeling is dat de telefoon stabielere beelden schiet op basis van zowel de hardware- als softwarematige optimalisaties. De Pro-modus voegt daar nog extra optimalisaties van de kleuren aan toe.

Je kan hieronder de videoprestaties van de telefoon bekijken. Eerst zie je een video met Ultra Steady, gevolgd door Ultra Steady Pro en een video die gemaakt is met de Huawei Mate 30 Pro. Alle beelden zijn genomen in Full HD, dat is de standaard opnamekwaliteit op de telefoons.

Camera-app

De OPPO Find X2 Pro heeft een overzichtelijke een vlotwerkende camera-applicatie. Je veegt simpelweg links en rechts om door de menu's te bladeren en in het 'Meer'-menu vind je alle overige functies zoals 'Slow Motion', 'Google Lens' en 'Time Lapse' die geen eigen tabblad kregen. Het enige wat ik mis bij deze app is een woordje uitleg dat verschijnt wanneer je de app voor het eerst verkent. Sommige camerafuncties en mogelijkheden kunnen namelijk erg intimiderend zijn voor bepaalde gebruikers.

OPPO Find X2 Pro review: verrassend vlaggenschip en ultieme underdog

Software

ColorOS 7.1 is nieuwe versie van OPPO's softwareschil die met de Find X2 Pro werd geïntroduceerd en die zit vol met verbeteringen. Allereerst is het design van de gebruikersinterface gemoderniseerd met onder andere een nieuwe look voor de instellingen en snelle instellingen, en het nieuwe ontwerp ziet er gewoon gelikt uit. OPPO komt daarnaast ook met de systeembrede van Android 10 die bij veel gebruikers in de smaak zal vallen. De Find X2 Pro heeft daarnaast de Android 10-gestures

Wat de basisfunctionaliteiten van de launcher betreft, zien we dat OPPO grote stappen maakt om zijn softwareschil meer 'Westers' te maken, met een applade en een visie die minder aanleunt bij iOS. De Find X2 Pro komt standaard met een applade en je hebt veel meer instellingen voor het startscherm, zoals de optie om nieuwe apps niet standaard op het startscherm te 'plonken'. Je kan zelfs de snelheid van animaties instellen.

OPPO Find X2 Pro review: verrassend vlaggenschip en ultieme underdog

Wat nog steeds niet vlot verloopt bij OPPO-toestellen is het organiseren van de apps op je startscherm, omdat OPPO je geen lege panelen laat toevoegen. Je kan ook apps alleen verplaatsen of verwijderen door ze een voor een aan te vinken. Toch is ColorOS echt is uitgegroeid tot een volwaardig alternatief voor de software van andere fabrikanten en al helemaal als je toch al van plan was om een launcher van een derde partij te installeren.

Voorgeïnstalleerde apps

De Find X2 Pro komt standaard met Gboard als het standaard toetsenbord, maar Daarnaast pakt OPPO wel uit met zijn eigen software zoals een rekenmachine, contacten en de telefoon-app, en ik ondervond geen problemen bij het gebruiken van die apps. OPPO heeft ook een eigen fotogalerij en hoewel die sterke bewerkopties heeft en een slimme zoekfunctie, mis je de gratis back-ups van Google Foto's wel.

Een app waar OPPO mee wil uitpakken, is de Soloop-app voor videobewerking. Je kan hiermee knippen en plakken in video's en filters en muziek toevoegen. De app werkt ontzettend vlot en gebruiksvriendelijk en hoewel er genoeg opties zijn voor dergelijke apps in de Play Store, is het ene goede toevoeging. De app voelt minder aan als een 'gimmick' in vergelijking met bijvoorbeeld de speciale video-opname-app van Sony.

OPPO Find X2 Pro review: verrassend vlaggenschip en ultieme underdog

Updatebeleid

De OPPO Find X2 Pro zal gedurende twee jaar lang maandelijks van beveiligingsupdates voorzien worden en OPPO komt ook twee jaar lang met versie-updates. In vergelijking met andere merken zou je het updatebeleid van OPPO matig kunnen noemen, want bijvoorbeeld Samsung-toestellen krijgen langer ondersteuning, ook na de officiële periode en Nokia-telefoons worden drie jaar lang van updates voorzien. Als OPPO echt ook in Europa wil uitgroeien tot dat grote kwaliteitsmerk zoals het in China wordt aanschouwd, dan moet het bedrijf met betere ondersteuning komen.

Conclusie

De OPPO Find X2 Pro is een ontzettend sterk vlaggenschip over de ganse lijn. Hij komt met een duurzaam en stijlvol design, een scherm dat tot de topklasse behoort, ontzettend sterke prestaties, een degelijke camera-opstelling en de beste snellader die je bij een smartphone kan vinden.

ColorOS 7.1 is ook al lang niet meer dezelfde softwareschil die ons twee jaar geleden grote ogen deed trekken bij de introductie van het merk in Nederland. De schil ziet er visueel aantrekkelijk uit en ze bevat krachtige functies en instellingen voor het startscherm. Al is het te complex om de apps op je startscherm te beheren.

OPPO Find X2 Pro review: verrassend vlaggenschip en ultieme underdog

Minder goed aan de Find X2 Pro is ook de mate waarin de camera die uit de behuizing steekt, waardoor het minder prettig is om hem op een vlak oppervlak te gebruiken. OPPO kan ook zijn beeldverwerking voor de camera nog verbeteren, want nu moet de Find X2 Pro het echt hebben van zijn sterke hardware. OPPO heeft ook niet het beste updatebeleid als je kijkt naar de concurrentie en ook daar kan OPPO nog stappen zetten.

Toch was ik erg aangenaam verrast door de Find X2 Pro. OPPO levert een geduchte concurrent af voor de grote jongens zoals Samsung en Huawei, en nu die laatste in Europa dreigt te wankelen door een reeks politieke beslissingen liggen er mogelijk kansen voor het grijpen. Ben je op zoek naar een kanjer van een vlaggenschip, dan haal je met de Find X2 Pro precies in huis wat je zoekt.

Alternatieven voor de OPPO Find X2 Pro zijn de Samsung Galaxy S20 Ultra (1349 euro), de Sony Xperia 1 II (1199 euro) en de Samsung Galaxy S20 Plus (1099 euro).

OPPO Find X2 Pro review: verrassend vlaggenschip en ultieme underdog

Positieve punten

+ Duurzaam en stijlvol design

+ Sterke camera

+ Geweldige goede snellader

+ Scherm van hoge kwaliteit

Negatieve punten

- Camera steek te ver uit de behuizing

- ColorOS is bijna mee, maar nog niet helemaal

OPPO Find X2 Pro kopen

Je kan de OPPO Find X2 Pro kopen voor 1199 euro in zwart keramiek of oranje leder. Je kan hem exclusief kopen bij: T-Mobile, MediaMarkt. Daarnaast kan je hem ook vooraf bestellen bij onder meer: Mobiel.nl en Belsimpel.

De OPPO Find X2 vind je met een zwarte en een blauwe afwerking van glas voor 999 euro. Je kan het apparaat alvast exclusief kopen bij T-Mobile en MediaMarkt. Verder kan je hem alvast pre-orderen bij onder meer: Mobiel.nl en Belsimpel.

[tds=7539]

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Reviews

Dit vind je misschien ook leuk